Dimarts, 17 de Setembre de 2019 - Edició 418
La República

El PSOE emplaça Unides Podem a facilitar la investidura i argumenta que només un govern monocolor pot ser “estable”

ACN Madrid.-La portaveu del PSOE al Congrés, Adriana Lastra, ha animat Unides Podem a facilitar la investidura de Pedro Sánchez. Segons Lastra, “només falta” el seu sí per aconseguir un […]

Avatar
Agències 11/09/2019

ACN Madrid.-La portaveu del PSOE al Congrés, Adriana Lastra, ha animat Unides Podem a facilitar la investidura de Pedro Sánchez. Segons Lastra, “només falta” el seu sí per aconseguir un “govern estable” a l’Estat. “Els seguim esperant”, ha afirmat durant la seva intervenció al ple d’aquest dimecres al Congrés dels Diputats. “Deia que li sonava bé la música, passem a la lletra de l’acord”, ha dit Lastra a Pablo Iglesias. La portaveu dels socialistes ha argumentat que un govern de coalició no és la fórmula adequada i ha rebutjat seguir l’exemple d’Itàlia -amb la coalició entre el Partit Demòcrata i el Moviment Cinc Estrelles-, tal com ha dit Iglesias a la sessió de control. Lastra ha dit que la fórmula italiana és de governs “inestables” i, en canvi, ha apostat per un acord a la portuguesa, on governen els socialdemòcrates en solitari amb el suport extern de l’esquerra.

Lastra ha insistit que cal que el 10 de novembre hi hagi un govern “aplicant ja mesures que beneficiïn els ciutadans” i ha dit que és “deure i responsabilitat” dels diputats posar per damunt dels interessos partidistes l’interès general.

Relacionats