Diumenge, 21 de Juliol de 2019 - Edició 360
La República

El Periódico expressa la seva frustració pel gest de JxCat al debat rient-se de Sarri

El diari utilitza un vídeo tallat per dir que el representant de la candidatura de Puigdemont va ensopegar

Redacció
Redacció 15/05/2019

L’anomalia d’aquesta campanya electoral es detecta en moments com el debat d’ahir, on els candidats de JxCat i ERC, el president legítim, Carles Puigdemont, i el vicepresident legítim, Oriol Junqueras, no varen poder participar arran de la censura de la JEC.

La Junta Electoral Central, que va prohibir que Junqueras participés, va propiciar un gest de solidaritat de Puigdemont qui va negar-se a participar si el seu excompany de govern no ho podia fer. La veu d’ERC la va representar Jordi Solé, però en el record queda el gest de l’assessor de campanya, Aleix Sarri, qui va abandonar el debat per plantar un format adulterat.

Aquest gest, que fou àmpliament reconegut a les xarxes socials, ha provocat que el diari El Periódico expressés la seva frustració amb una notícia barroera que titula: El representant de JxCat ensopega (literalment) a TV-3.

La notícia va acompanyada d’un vídeo on en l´últim segon es veu a Sarri que és a punt de caure. Un tall fet amb molt detall, ja que en la seqüència sencera es veu com l’assessor de campanya no acaba mai de caure.

Relacionats