Diumenge, 18 d'Agost de 2019 - Edició 388
La República

El PDeCAT adverteix a Pedro Sánchez que “cap amenaça farà retirar l’esmena” als pressupostos

El portaveu del PDeCAT al Congrés, Carles Campuzano, ha assegurat que no retiraran l’esmena a la totalitat als pressupostos generals de l’Estat “sota l’amenaça” de les eleccions al Congrés dels […]

Avatar
Agències 12/02/2019
Carles Campuzano, portaveu del PDeCAT al Congrés / ACN
El portaveu del PDeCAT al Congrés, Carles Campuzano, ha assegurat que no retiraran l’esmena a la totalitat als pressupostos generals de l’Estat “sota l’amenaça” de les eleccions al Congrés dels Diputats. Ho ha manifestat Campuzano, als passadissos del Congrés, el mateix dia que arrenca el debat dels comptes de Pedro Sánchez.
Campuzano ha declarat que la sensació que tenen de cara els pressupostos és que el govern espanyol “no sembla tenir cap interès en aprovar-los” i que si ho volgués fer “les coses s’estarien movent i van passant els minuts i les hores i no hi ha novetats”. El representant del PDeCAT ha assegurat que no s’han aixecat de la taula de diàleg. “Ens hi quedaren fins al final”.
Campuzano ha traslladat a l’executiu espanyol que no serà a partir de “l’amenaça” d’unes eleccions que retiraran la seva esmena a la totalitat. “A nosaltres, allò que ens determina la posició política no és l’amenaça electoral, sinó la necessitat del govern a dialogar amb els grups catalans”.

El portaveu del PDeCAT al Congrés s’ha preguntat si hi ha marge perquè el govern entengui que “per aprovar els pressupostos necessita conformar una majoria a la cambra” i ha insistit en què el PDeCAT “està assegut a la taula esperant-lo”. “Si el govern pretén aprovar els pressupostos i allargar la legislatura fins al final, sap què ha de fer”, ha afegit.

Relacionats