Dijous, 19 de Setembre de 2019 - Edició 420
La República

El Mag Lari s’estrena en la direcció d’espectacles familiars amb ‘Lunnis de Leyenda Superstars ¡en vivo!’

ACN Barcelona.-El Mag Lari s’estrena en la direcció d’espectacles familiars amb ‘Lunnis de Leyenda Superstars ¡en vivo!’, un muntatge que gira al voltant dels valors de l’amistat, el respecte, l’esforç, […]

Avatar
Agències 12/09/2019

ACN Barcelona.-El Mag Lari s’estrena en la direcció d’espectacles familiars amb ‘Lunnis de Leyenda Superstars ¡en vivo!’, un muntatge que gira al voltant dels valors de l’amistat, el respecte, l’esforç, la imaginació i la creativitat. El Teatre Condal serà la primera parada de la gira del muntatge de la famosa sèrie i s’exhibirà del 20 al 29 de setembre. En aquest espectacle, Lucrecia haurà d’ajudar a Lucho, Lulila, Lupita i Lublú en la seva nova aventura de “preparar un concert inoblidable per als seus seguidors, i cantar a les estrelles per encendre la constel·lació dels Lunnis”. L’espectacle està format per un repertori de grans temes coneguts pels seguidors del programa de Clan TV, amb títols d’artistes i bandes com Queen, Pharrell Williams o la pròpia Lucrecia.

En l’espectacle, els Lunnis cantaran a les estrelles per encendre la seva pròpia constel·lació que donarà títol a la gira musical: Lunnis Superstars. Abans de cantar, decideixen, ajudats per la Lucrecia, fer un concert previ amb públic i decidir quin repertori escullen, quin ordre de les cançons, les coreografies, el vestuari… Tot i això, l’organització del repertori i del concert no serà tan fàcil com els semblava. ‘Lunnis de Leyenda Superstars ¡en vivo!’ és una producció de FOCUS Entertainment & JET Entertainment sota llicència de RTVE/CLAN, que s’exhibirà durant 15 úniques funcions al Teatre Condal. En acabar, engegarà una gira per tot el país que s’allargarà fins a finals del 2020.

Relacionats