Dissabte, 21 de Setembre de 2019 - Edició 422
La República

El Homrani lamenta que l’alcalde de Badalona sigui incapaç de sortir “del marc mental de l’extrema dreta”

ACN Barcelona.-El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani, creu que la piulada de Badalona sobre haver aconseguit que no s’ubiqués un centre de MENA al barri […]

Avatar
Agències 13/09/2019

ACN Barcelona.-El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani, creu que la piulada de Badalona sobre haver aconseguit que no s’ubiqués un centre de MENA al barri del Remei ”es valora per si sola”. En declaracions als mitjans, El Homrani s’ha mostrat convençut que el mateix Álex Pastor està ”reflexionant sobre el que ha dit”. El conseller n’ha lamentat ”la incapacitat” de sortir ”del marc mental imposat per l’extrema dreta europea i en aquest país”. El Homrani ha manifestat estar segur que alguns companys del partit de Pastor estant ”tan sobtats” com ell mateix, de les paraules de l’alcalde. Per això, el conseller creu que la valoració de l’alcalde de Badalona és ”sobrera i no té cap sentit”

El Homrani no ha concretat si el Departament preveia obrir un centre de MENA al barri del Remei de Badalona, però si que ha recordat que l’estratègia catalana d’acollida i inclusió aposta per centres més reduïts que permetin fer més treball comunitari i amb els veïns, com un ”element clau” en l’acollida dels joves migrants. El conseller també ha assegurat estar esperant la resposta de l’Ajuntament de Barcelona sobre una proposta per ubicar el centre d’emergència a la capital catalana.

Relacionats