Dimarts, 18 de Juny de 2019 - Edició 327
La República

El Govern assevera que l’Estat serà ingovernable si és “incapaç” de resoldre el problema polític amb Catalunya

La portaveu del Govern i consellera de la Presidència, Elsa Artadi, ha carregat durament contra el Gobierno de Pedro Sánchez i el moment que viu la política espanyola: “En l’espai […]

Joan Solé
Joan Solé 15/02/2019
Pla mig de la consellera de Presidència i portaveu del Govern, Elsa Artadi en una roda de premsa al Palau de la Generalitat el 15 de febrer del 2019 (Horitzontal).

La portaveu del Govern i consellera de la Presidència, Elsa Artadi, ha carregat durament contra el Gobierno de Pedro Sánchez i el moment que viu la política espanyola: “En l’espai normal d’una legislatura veiem com Espanya fa tres eleccions, la primera moció de censura de la història, la primera vegada que es porten uns pressupostos al Congreso i no s’aproven i hem vist el primer Gobierno més curt de la història democràtica d’Espanya”.

Artadi ha lamentat que l’Estat hagi estat “incapaç” de resoldre el problema polític amb Catalunya, “el problema més gran que té l’Estat espanyol que els impedeix elaborar un projecte de futur”. En aquest sentit, assegura que Espanya és “ingovernable fins que afronti el problema amb Catalunya”.

Contra l’estètica de Sánchez

El fracàs de Sánchez és també el fracàs d’una política que, segons Artadi, “manca de coratge i determinació”: “Ha malbaratat la majoria de la moció de censura, s’ha basat en l’estètica i no en els fets”.

Relacionats