Dimarts, 3 d'agost de 2021 - Edició 1103
La República

Zoido intenta rebentar l’estratègia policial dels Mossos

ACN Barcelona .- El conseller d'Interior, Joaquim Forn, ha afirmat que els Mossos d'Esquadra no donen per desarticulada la cèl·lula terrorista que va atemptar a Barcelona i a Cambrils perquè encara hi ha una persona en cerca i captura, Younes Abouyaaqoub, i ha remarcat que la investigació continua oberta. Una lliçó de bones practiques que sembla no practica el govern espanyol.

Redacció
Redacció 19/08/2017

Zoido portaveu d’un govern gelós de les bones actuacions de la policia catalana

El ministre de l'Interior, Juan Ignacio Zoido, ha assenyalat després de la Mesa de Valoració de l'Amenaça Terrorista que la cèl·lula es podia donar per “desarticulada”. El portaveu dels Mossos d'Esquadra, Albert Oliva, ha subratllat que és aquest cos qui lidera la investigació: “Estem donant l'avanç de la informació i conclourem nosaltres el resultat final de la investigació”.

El govern espanyol no accepta la bona feina del govern català

La crònica de @granollacs a la secció @tempsdesedició encerta a l'hora d'analitzar l’actitud derrotista del govern espanyol: “Rajoy, Millo i Soraya es reunien moltes hores més tard, ja de nit, en la clandestinitat, per parlar del temps, sense cap informació rellevant a oferir, com si fossin a la seu de l’ambaixada espanyola a la República Catalana.”