Divendres, 30 de juliol de 2021 - Edició 1100
La República

Zoido assegura que els Mossos d’Esquadra tenen la “munició necessària”

Redacció | El ministre de l'Interior, Juan Ignacio Zoido, ha afirmat aquest dissabte que s'ha negat l'adquisició de més munició als Mossos d'Esquadra per culpa d'un “expedient incomplet”.

Redacció
Redacció 09/12/2017

 Zoido ha volgut tallar de soca-rel qualsevol polèmica i ha volgut assenyalar però que “avui per avui” els Mossos tenen la “munició necessària”.

“L'expedient administratiu està pendent d'alguns tràmits i s'han demanat més aclariments tècnics”, ha puntualitzat Zoido en declaracions als periodistes en la presentació de la campanya Comerç Segur a Jerez de la Frontera (Cadis).

“Un cop l'expedient estigui complet i justificat es faran les autoritzacions oportunes en la quantia que els tècnics diguin”, ha conclòs el ministre de l'Interior.

El conseller d'Interior destituït, Joaquim Forn, ja va denunciar el passat 14 de setembre el bloqueig d'armes i munició per als Mossos d'Esquadra per part de la Guàrdia Civil des de fa prop d'un any. Forn havia assegurat que fins ara “mai” havien tingut cap problema en l'adquisició de material.