Dijous, 5 d'agost de 2021 - Edició 1106
La República

Zirkolika. La revista especialitzada en les Arts Circenses

La darrera revista que s’ha incorporat a l’APPEC és la revista Zirkolika, l’ objectiu de la qual és donar a conèixer el món del circ. Edició rere edició si donen […]

Redacció
Redacció 01/12/2007

La darrera revista que s’ha incorporat a l’APPEC és la revista Zirkolika, l’ objectiu de la qual és donar a conèixer el món del circ. Edició rere edició si donen cita: notícies, presentacions de companyies i artistes de circ, reportatges de festivals i trobades, entrevistes, etc. I concretament a la darrera, la número 14, corresponent a aquesta tardor, Zirkolika presenta en portada Jordi Aspa i Bet Miralta, els guanyadors del Premi Nacional de Circ de la Generalitat de 2007. Un número que també inclou la crònica del darrer festival de la Fira de Tàrrega i un reportatge sobre el treball social que es fa a través del circ. Aquest reportatge consta de dos article un sobre el projecte Pallapupas, que va nèixer ara fa uns anys amb el desig de crear en hospitals i centres sociosanitaris un ambient agradable que contribueixi a que l’infant ingressat superi millor la seva malaltia, i el projecte educatiu l’Ateneu de Nou 9 Barris, que utilitza el circ com una eina educativa i de transformació de l’entorn.

El seu objectiu és donar a conèixer el món del circ i servir d’espai de trobada a totes les manifestacions circenses que es desenvolupen en l’actualitat.

Zirkolika presenta un contingut variat i complet que pretén arribar tant als professionals vinculats al món del circ així com a aquells que comencen a tenir un primer contacte.

Zirkolika s’envia per correu a tots els subscriptors, anunciants i col·laboradors. Està disponible en botigues especialitzades, escoles de circ i centres afins a les arts escèniques de les principals ciutats d’Espanya (Madrid, Barcelona, València, Bilbao, Canàries…). Es distribueix per festivals, trobades i fires i s’envia per correu a programadors, responsables de cultura i festes d’ajuntaments. A més es troba en la majoria de les biblioteques públiques de Catalunya.

Característiques tècniques

Pàgines: 36 pàgines
Format: DIN A-4 (210 x 297) – A tot color
Periodicitat: Trimestral, cada canvi d’estació.
Propera entrega: finals de desember de 2007
Idioma: doble edició català/castellà
Tiratge: 4000 exemplars
Correu-e: zirkolika@yahoo.es
Web: www.zirkolika.com

Per a més informació sobre la revista i altres publicacions periòdiques en català us podeu adreçar a www.lesrevistes.cat