Dimecres, 4 d'agost de 2021 - Edició 1105
La República

Zaragoza qualifica l’intent de primàries del PSC-L’Hospitalet de ‘maniobra de baix nivell’

El sistema de primàries escollit pel PSC de Barcelona per a dirimir qui serà el cap de llista socialista a les eleccions municipals del 22 de maig, que tant lloat ha estat per totes les parts implicades, resulta que a l’Hospitalet de Llobregat és considerat com una ‘maniobra de baix nivell’. Així ho ha afirmat avui el primer secretari del PSC, José Zaragoza, que creu que l’intent de fer unes eleccions primàries per decidir el candidat a l’alcaldia de l’Hospitalet, anunciat pel tinent d’alcalde José Conde, és una ‘maniobra de baix nivell’. En declaracions a COM Ràdio, Zaragoza ha acusat l’impulsor d’utilitzar les primàries d’una forma ‘instrumental’ perquè en realitat vol anar de segon a la llista.

Redacció
Redacció 14/01/2011

‘No hi ha color’ amb el procés a Barcelona, ha manifestat rotund José Zaragoza sobre la intenció de militants del PSC de l’Hospitalet de Llobregat d’iniciar un procés de primàries en aquesta ciutat. Al seu parer, té més a veure amb ‘maniobres de baix nivell’ per ocupar el segon lloc de la llista, procedent de ‘gent que intenta pervertir el procés de primàries’.

Un procés que, d’altra banda, ha defensat com un exemple de democràcia de partit, que està vigent des del 1996 al PSC. Com que ell és militant de Molins de Rei, assegura que no té cap influència sobre el de Barcelona, que comptarà amb els vots dels militants d’aquesta federació.

En opinió seva, les primàries són un instrument ‘normal’ en el PSC que té la virtut de ser participatiu però els ‘seus riscos’. Sobre els dos candidats de Barcelona, ha manifestat que Jordi Hereu és un ‘bon alcalde’, de qui té molt bona opinió, com també de Montserrat Tura.