Dijous, 5 d'agost de 2021 - Edició 1106
La República

Zaragoza es pregunta si Mas ‘s’ha begut l’enteniment’ per voler plantejar un referèndum com el d’Ibarretxe

El secretari d’organització del PSC, José Zarzgoza, s’ha preguntat aquest dissabte si el líder de CiU, Artur Mas, ‘s’ha begut l’enteniment’ per voler plantejar un referèndum ‘semblant’ al d’Ibarretxe a Catalunya tal com va proposar fa uns dies. El socialista ha dit que el PSC ‘no està per buscar conflictes i problemes’ ja que ‘en aquests moments Catalunya s’està jugant coses molt importants’. En aquest sentit, ha criticat CiU i el PP perquè, segons ell, ‘sembla que només els interessa veure si hi ha conflicte’ al Govern ‘i eleccions anticipades’. Zaragoza també ha reivindicat el paper dels socialistes catalans i ha dit que, per als altres partits, són ‘l’espai central, la gent sensata’.

Redacció
Redacció 24/11/2008

‘Tots els altres partits, quan volen treballar de manera seria, miren cap a nosaltres’, ha assegurat Zaragoza en una nota de premsa, en què també ha posat de relleu el ‘tarannà’ del president de la Generalitat, José Montilla. Segons ell, ‘és un president formal, que saps que si et dona la seva paraula la complirà; i si no ho pot fer, t’ho diu’.

José Zaragoza ha pronunciat aquestes paraules en el discurs de cloenda del plenari nacional de la sectorial de la Xàbaca àrab, que es reunia el dissabte per primer cop després del Congrés dels socialistes catalans del juliol passat. En referència en aquest col·lectiu, el secretari d’organització ha destacat que ‘la societat catalana ha canviat, ha avançat i és millor que fa uns anys’. Els socialista ha expressat el convenciment que ‘quan hi ha algú que se sent fora de la societat, aquesta societat no avança’.