Dilluns, 26 de juliol de 2021 - Edició 1096
La República

Zaragoza acusa Mas de ‘sucursalista’ per voler pactar el pla de viabilitat a Madrid i no al Parlament

El secretari d’Organització del PSC, José Zaragoza, ha criticat aquest dijous el ‘sucursalisme’ del president de la Generalitat, Artur Mas, per voler pactar el pla de viabilitat a Madrid. El dirigent del PSC li ha retret que hauria estat ‘més lògic plantejar’ a Catalunya ‘els problemes que té el país i després anar a Madrid’. Zaragoza creu que haurien de d’haver convocat ‘la cimera contra la crisi que ha demanat reiteradament el PSC’. També ha titllat l’executiu de Mas de ‘Govern dels embolics’, ja que considera que en les seves primeres setmanes no han fet més que ‘barallar-se entre ells’ i anar contraposant opinions sobre diferents temes enlloc d’afrontar els reptes del país.

Redacció
Redacció 03/02/2011

En declaracions a Catalunya Ràdio, Zaragoza ha criticat el ‘sucursalisme’ que practica el Govern d’Artur Mas acordant amb Madrid el pla de viabilitat i ‘amagant’ el seu contingut enlloc de buscar un consens al Parlament amb la resta dels partits. Segons ha dit, hagués estat ‘més lògic’ convocar la ‘cimera contra la crisi que ha demanat reiteradament el PSC’.

El secretari d’Organització del PSC també ha qualificat l’executiu català de ‘Govern dels embolics’, ja que els ‘consellers i conselleres no han fet més que barallar-se entre ells’. Per il·lustrar-ho, Zaragoza ha posat l’exemple ‘dels diferents punts de vista entre la vicepresidenta, Joana Ortega, i el secretari general de Presidència, Francesc Homs, sobre si cal deixar urnes o no per fer consultes sobiranistes’.

‘O la diferencia de criteri entre els consellers Lluís Recorder i Felip Puig al voltant dels 80 km/h’ o ‘les opinions del conseller Francesc Xavier Mena sobre la normativa d’horaris comercials’, ha enumerat el membre del PSC, que ha assegurat que ‘tenir aquestes polèmiques amb els problemes que tenim amb l’economia és tenir poca feina’. ‘Encara no hem vist treballant el senyor Artur Mas i potser tocaria posar-se en els temes que més preocupes els catalans, que és el que ell va prometre que faria’, ha finalitzat Zaragoza.