Dimarts, 3 d'agost de 2021 - Edició 1104
La República

Zapatero promet que les reformes laborals no debilitaran els drets dels treballadors

El president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, ha alertat aquest dimarts durant la sessió de control al Senat que les reformes laborals que calgui fer, es faran totes dins el marc del diàleg social. Zapatero ha tornat a reiterar que en cap cas no hi haurà reformes que ‘debilitin els drets dels treballadors’. El president espanyol creu que existeixen ‘altres iniciatives que seran més eficaces a curt i llarg termini’, com per exemple un esforç especial en educació, que Zapatero creu que és ‘fonamental’ per assegurar un bon futur. L’anunci de Zapatero coincideix amb la convocatòria d’una manifestació per part de CCOO i UGT el proper dissabte 14 de març, on es demanarà que no s’utilitzi la crisi per retallar els drets dels treballadors.

Redacció
Redacció 18/02/2009

Durant una pregunta del senador de CiU, Jordi Vilajoana, Zapatero també ha informat que el Govern espanyol es reunirà, sense especificar una data, amb totes les forces polítiques per abordar les reformes estructurals que va anunciar durant una de les seves compareixences al Congrés. El president espanyol ha dit que espera mantenir un ‘debat monogràfic’ sobre la qüestió i també espera que hi pugi haver el màxim número d’acords possibles.

Zapatero ha tornat a pronunciar-se en contra de l’abaratiment de l’acomiadament. Una vegada més, Zapatero ha dit que en cap cas el govern espanyol emprendrà reformes laborals que siguin contraries o que limitin els drets dels treballadors.