Dilluns, 20 de març de 2023 - Edició 1698
La República

Zapatero ens convida a marxar

En campanya, els polítics tendeixen a anar més enllà d’allò que el partit els aconsella a dir. En una entrevista al canal 24 hores de Televisió espanyola, emès al programa […]

Redacció 30/01/2008

En campanya, els polítics tendeixen a anar més enllà d’allò que el partit els aconsella a dir.

En una entrevista al canal 24 hores de Televisió espanyola, emès al programa matinal de TVE, Zapatero assegurava que compartia totalment la durabilitat de la monarquia espanyola, defensant que sigui una corona la que ens representi i assegurant que el concordat amb l’esglèsia perdurarà, almenys sempre que ell continuï governant.

Per Zapatero, són aquells que no creuen en la monarquia els que han de marxar de l’Estat, els que no tenen lloc dins l’Estat espanyol. Zapatero, doncs, anima a tots aquells contraris als borbons, a tots aquells contraris a la despesa incontrolada dels Borbons, a marxar de l’Estat. Justament, l’argument que defensem els independentistes.

Catalans, sobiranistes o partidaris del sentit comú: fugim d’aquesta Espanya que vol perpetrar els tòpics del segle XIX i ancorar-nos a un Estat monàrquic i absolutista. Fugim d’Espanya i d’una vegada per totes, proclamem la independència!