Edició 1891

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de setembre del 2023
Edició 1891

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de setembre del 2023

Zapatero continuarà sense publicar les balances fiscals

|

- Publicitat -

José Luis Rodríguez Zapatero ha assegurat que el seu govern “va complir la primera part del mandat de la cambra, d’establir una metodologia comuna” per calcular les balances fiscals, perquè l’Institut d’Estudis Fiscals va remetre’n un informe.

Publicitat

Zapatero ha afirmat que, tot i no haver aconseguit una metodologia única, el grup va fer un “treball útil” perquè la “disparitat de mètodes era enorme” i l’informe ha permès fer un “pas decisiu”.

És la resposta que ha donat al president d’Esquerra al Congrés, Agustí Cerdà, quan li ha demanat que publiqui les balances “abans del debat de política general”, que es farà a finals de juny.

Ja fa un any que les tenen a punt

Agustí Cerdà ha assegurat que “fa un any, Solbes deia” al llavors president d’Esquerra a la cambra, Joan Puigcercós, que “els experts havien conclòs els seus treballs”. Per tant, segons Cerdà, “la metodologia no pot seguir essent una excusa”.

Cerdà ha afirmat que “no pot ser que al ministeri ningú no sàpiga la xifra” i ha advertit que si els socialistes segueixen sense complir els mandats de la cambra, “acabarem la legislatura amb més ombres que llums”. En aquest sentit, ha assegurat que Zapatero “sap que Solbes té les balances al calaix de l’oblit” i li ha demanat que les publiqui.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió