Dimecres, 28 de juliol de 2021 - Edició 1098
La República

Zapatero apaivaga les crítiques confirmant que Catalunya tindrà les mateixes possibilitats d’endeutar-se que la resta de comunitats

El president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, ha afirmat que no hi ha hagut ‘tracte de favor’ cap a Catalunya després de la reunió amb el president de la Generalitat, Artur Mas, que li permetrà endeutar-se. Zapatero creu que s’ha creat ‘confusió amb intenció’ perquè el règim fixat es manté igual abans i després de la reunió de La Moncloa. Totes les comunitats autònomes han de complir amb el dèficit fixat i si no ho fan hauran de presentar un pla de consolidació fiscal per poder endeutar-se, ha afirmat el president espanyol.

Redacció
Redacció 09/02/2011

El president espanyol ha demanat que ‘fem les coses amb rigor’ i ha negat un tracte preferent per Catalunya o una rectificació quan La Moncloa va informar que totes les comunitats es podrien endeutar si compleixen els requisits. ‘El govern català, com d’altres, han presentat un pla de consolidació fiscal’, ha afirmat Zapatero i el 30 de gener l’han de concretar i si compleix amb la reducció a l’1,3%, tindrà autorització de deute ‘com totes les que compleixin amb el dèficit’, ha afirmat el president espanyol als passadissos del Congrés.