Dimecres, 4 d'agost de 2021 - Edició 1105
La República

Yoko Ono, Silvio Rodríguez i Hristo Stóitxkov demanen que es deixi votar als catalans

Noves incorporacions al manifest Let Catalans Vote que defensa el dret a decidir a Catalunya. Yoko Ono, Silvio Rodríguez, i Hristo Stóitxkov són algunes de les cares conegudes que donen suport a l'1-O.

Redacció
Redacció 24/07/2017
Cares noves al manifest Let Catalans Vote que defensa el dret a decidir a Catalunya i que ja compta amb una cinquantena de personalitats internacionals.
 
Des del mes de juny, nou noves personalitats han subscrit el manifest. En destaquen la cantant i activista per la pau Yoko Ono Lennon, el cantautor anglès Peter Gabriel i el cubà Silvio Rodríguez. També s'hi han sumat els futbolistes Éric Cantonai i Hristo Stóitxkov.
 
També destaquen altres personalitats que s'han sumat a la crida mundial per fer possible el dret a decidir del poble de Catalunya. El sociòleg, jurista i polític, pare de la Constitució d'Eslovènia, Peter Jambreck; l'exsecretari d'estat del Ministeri de Finances d'Alemany i cap de la Conferència de les Nacions Unides sobre Comerç i desenvolupament entre 2003 i 2012, Heiner Flassbeck, l'exdiputat de Syriza Costas Lapavitsas, l'actor Viggo Mortensen.