Dissabte, 31 de juliol de 2021 - Edició 1101
La República

Woody Allen no rodarà cap més pel·lícula a Catalunya

El director novaiorquès Woody Allen no rodarà cap més pel·lícula a Catalunya ni a l’Estat espanyol, segons ha explicat el president de Mediapro, Jaume Roures, en declaracions a RAC 1, i amb qui té dues pel·lícules pendents. Roures diu que hi ha hagut una ‘gran polèmica’ sobre unes ‘teòriques ajudes a la nostra pel·lícula’. Recordem que des de directe!cat un vam informar que tant l’Ajuntament de Barcelona com la Generalitat de Catalunya podien haver destinat entre ambdues institucions 1´5 milions d’euros per subvencionar la pel·lícula de Woody Allen.

Redacció
Redacció 29/11/2007

El director novaiorquès Woody Allen no rodarà cap més pel·lícula a Catalunya ni a l’Estat espanyol, segons ha explicat el president de Mediapro, Jaume Roures, i amb qui té dues pel·lícules pendents. El president de la productora catalana ha lamentat les crítiques que ha rebut la producció ‘Vicky Cristina Barcelona‘ i ha dit que no vol tornar a passar per les pressions que hi ha hagut aquest any, perquè li ha semblat ‘massa mesquí’. Roures diu que hi ha hagut una ‘gran polèmica’ sobre unes ‘teòriques ajudes a la nostra pel·lícula‘, les quals ha apuntat ‘que no han existit’, i afirma que tenien les ‘mateixes ajudes’ que té qualsevol altra producció. Així mateix ha explicat que una de les pel·lícules es rodarà a San Francisco.

‘Vicky Cristina Barcelona’

Entre els principals protagonistes del film destaquen Javier Bardem, Patrícia Clarkson, Penèlope Cruz, Kevin Dunn, Rebecca Hall, Scarlett Johansson i Chris Messina, al costat d’ells es troben destacats actors i actrius tant catalans com dels Estats Units.

‘Vicky Cristina Barcelona’, una producció de Gravier i Mediapro en col·laboració amb Antena 3 Films, s’estrenarà a Barcelona la tardor del pròxim any.