Diumenge, 20 de juny de 2021 - Edició 1060
La República

Woody Allen busca extres per a la seva pel·lícula a Barcelona

Woody Allen està preparant al detall la seva pel·lícula a Barcelona, que començarà a rodar-se el 9 de juliol. El guió està acabat i revisat, ja té el repartiment, està acabant d’escollir les localitzacions i ara busca als extres i figurats pel seu últim film. Tothom qui vulgui participar en la pel·lícula del cineasta nord-americà tindrà la seva possibilitat. Aquí us informem sobre què heu de fer per poder participar al càsting o per poder ser seleccionats com a extres d’Allen.

Redacció
Redacció 25/06/2007

La presència del nord-americà, Woody Allen, està aixecant una gran expectació. Per a molta gent seria un especial somni sortir, encara que fos passejant al fons d’una escena, en una pel·lícula del cineasta més hipocondríac del món. Doncs des de fa uns dies el director i guionista està buscant per Barcelona els figurants i extres per al seu últim film.

Woody Allen començarà el rodatge de la seva pròxima pel·lícula, que encara no té títol definitiu, el pròxim 9 de juliol. Així ho ha confirmat aquest dijous Mediapro en un comunicat. El repartiment estarà format per noms com Javier Bardem, Penélope Cruz, Scarlett Johansson i Rebecca Hall, així com altres destacats actors i actrius tant d’Estats Units com catalans. El rodatge es desenvoluparà fins a finals del mes d’agost a diferents localitzacions de Barcelona i Astúries. Mediapro explica en el comunicat que no està prevista cap roda de premsa ni entrevistes durant el rodatge, i afegeixen que no facilitaran informació sobre la pel·lícula.

Els actors catalans que intervindran a la pel·lícula us els vam explicar des de directe!cat en aquesta notícia.

Què s’ha de fer?

L’agència Rol ajuda l’equip de producció d’Allen a trobar extres per al film. Tothom qui vulgui provar sort només cal que ompli un formulari i hi adjunti un parell de fotografies.