Dijous, 14 de Novembre de 2019 - Edició 476
La República

Warner Bros. tria el cineasta català Jaume Collet-Serra per dirigir ‘Akira’

La companyia Warner Bros. està decidia a realitzar una nova versió d”Akira’, una pel·lícula de culte per als fans del manga i l”anime’. Per dur a terme el film, pressupostat en 90 milions d’euros, la productora de cinema ha designat el cineasta català Jaume Collet-Serra (director d”Orphan’ i ‘Unknown’), segons ha informat la revista ‘Variety’. La pel·lícula inicialment havia estat descartada pels estudis Warner després que Keanu Reeves abandonés el projecte. Tal com explica ‘Variety’, la productora va comprar els drets d”Akira’ per una quantitat de set xifres -que no va detallar- i l’editorial de manga Kodansha el 2008.

Redacció
Redacció 16/07/2011

‘Akira’ és l’adaptació del clàssic manga del japonès Katsuhiro Otomo. El comic va traslladar-se a la gran pantalla el 1988, amb la pel·lícula que té el mateix títol. La història es basa en un líder d’una banda de motociclestes que salva un amic d’un experiment mèdic. Es preveu que la nova cinta de Warner Bros. arribi a la gran pantalla l’any vinent.

El cineasta de Sant Iscle de Vallalta, influenciat per directors com David Fincher, Spike Jonze i Mark Romanek, va traslladar-se a Los Angeles als 18 anys. Ha estat director de ‘House of Wax’ (2005), ‘Goal II: Living the Dream’ (2007), ‘Orphan’ (2009) i ‘Unknown’ (2011). 

Relacionats