Dimecres, 6 de juliol de 2022 - Edició 1441
La República

Vueling presenta la seva nova base internacional a París, que connectarà la capital francesa amb Eivissa, València i Barcelona

L’aerolínia catalana Vueling va celebrar ahir l’obertura de la seva primera base internacional, que s’ubicarà a l’aeroport Charles de Gaulle de París. Amb aquesta seu, la companyia presenta un nou mapa de rutes que unirà la capital de França amb Eivissa, Sevilla, Màlaga, Barcelona, Madrid i València, entre d’altres, a més de connectar París amb altres ciutats europees com Amsterdam, Milà, Roma o Venècia.

Redacció 25/05/2007

Amb aquesta iniciativa, Vueling s’ha convertit en la primera aerolínia espanyola a ubicar una base d’operacions fora de l’àmbit espanyol, ha subratllat la companyia en un comunicat. Aquesta base, a més, permetrà quatriplicar l’activitat de l’aerolínia a la capital francesa, en passar de tres rutes diàries a dotze, amb l’expectativa de convertir-se així en la cinquena companyia en tràfic de passatgers, segons ha apuntat Vueling.

A l’acte de presentació, que s’ha fet en el Pavillon de Réception de l’aeroport de París, han acudit el vicepresident executiu d’Airbus per a Europa i l’Amèrica Llatina, Chris Buckley; el director de l’aeroport de París, Réne Brun, i també el fundador i Conseller Delegat de Vueling, Carlos Muñoz.