Dissabte, 24 de juliol de 2021 - Edició 1094
La República

Vueling es queda sense cotitzar per ordre de la Comissió Nacional del Mercat de Valors

La Comissió Nacional espanyola del Mercat de Valors ha suspès aquest dimecres al matí la cotització borsària de la compayia aèria Vueling, segons han comunicat des de la CNMV. Concretament han decidit ‘suspendre cautelarment i amb efectes immediats, a l’empara de l’Article 33 de la Llei 24/1988, de 28 de juliol, del Mercat de Valors, la negociació en el Sistema d’Interconexió Bosària de les accions i altres valors que donin dret a la seva subscripció, adquisició o venda, de l’entitat Vueling Airlines S.A mentre es difon una informació rellevant sobre l’entitat’.

Redacció
Redacció 11/02/2009

La Comissió Nacional espanyola del Mercat de Valors (CNMV) ha decidit avui suspendre cautelarment, amb efectes immediats, la negociació dels títols de Vueling Airlines, mentre es difon una informació rellevant sobre l’esmentada entitat.

L’organisme que presideix Julio Segura ha suspès la negociació abans de l’obertura del mercat, de manera que els títols de Vueling no han arribat a cotitzar, i no ha precisat a quina hora tornaran al parquet.

La suspensió afecta la negociació en el Sistema d’Interconnexió Borsària de les accions, o altres valors de Vueling que donin dret a la seva subscripció, adquisició o venda.

Els títols de Vueling van tancar ahir a borsa amb una caiguda del 2,4%, fins a situar-se a un preu de 5,25 euros per acció.