Dissabte, 31 de juliol de 2021 - Edició 1101
La República

Viure en família

Des de l’any 2001, Viure en Família és la revista de referència de les famílies de Catalunya, perquè tracta de manera amable i rigorosa temes de criança i salut, educació […]

Redacció
Redacció 22/11/2008

Des de l’any 2001, Viure en Família és la revista de referència de les famílies de Catalunya, perquè tracta de manera amable i rigorosa temes de criança i salut, educació i lleure per a la família oferint un ampli ventall de possibilitats a totes aquelles empreses que estan interessades en aquest sector de la societat.

Viure en família és una revista editada conjuntament per Quetzal, associació per al desenvolupament dels nens i nenes en el seu context, l’associació Néixer i Créixer Mallorca i l’associació Néixer i Créixer Catalunya.

A la revista s’hi poden trobar nombrosos articles de qualitat escrits per professionals de la infància i per pares i mares experimentats.

Un punt de vista innovador, que busca fer compatible el respecte als propis ritmes dels nens i nenes, amb la realitat de la vida quotidiana. Propostes per redescobrir la vida saludable, natural i solidària, aprofitant l’experiència de viure amb nens i nenes.

Característiques tècniques

Periodicitat: Trimestral
Tiratge: 13.000 exemplars
Audiència: 28.000 lectors

Editor i Director
: Miquel Àngel Alabart
Coordinador Editorial: Jaume Bach
Cap de redacció: Anna Ortiz
Redacció: Neus Terán
Maquetació: Daniel Leguizamón
Administració i Subscripcions: Anna Ferrer

Direcció: C/ Encarnació, 132, entl. 3a, 08025, Barcelona
Telèfon: 93 219 83 39
E-correu: viureenfamilia@yahoo.es
Web: http://viureenfamilia.lesrevistes.cat/

Per a més informació sobre la revista i altres publicacions periòdiques en català us podeu adreçar a www.lesrevistes.cat