Dissabte, 25 de setembre de 2021 - Edició 1157
La República

Violentar els pares catalans imposant la llengua espanyola

Espanya ja no ens perdona, s’atreveix a tot, amenaça, utilitza la seva justícia, imposa els seus criteris per evitar que la llengua catalana sigui l’eina per aconseguir una majoria independentista. Comença a ser hora de respondre a les agressions contra la llengua catalana amb actituds d’insubmissió, fins que no fem això, el Govern Espanyol de torn seguirà fent tot lo possible per carregar-se un model educatiu d’èxit. 

Redacció
Redacció 12/05/2015

“Quatre pares que no estimen els seus fills volen imposar la llengua espanyola”

Qui defensa la majoria de pares que van acceptat el model d’escola on porten els seus fills? Sembla que ningú, la majoria de pares es veuen obligats a cedir davant la situació d’indefensió en que es troben. Sempre toca acatar a la part que no té cap estat al capdamunt, i un cop més es demostra que els catalans no tenim cap més sortida que la independència.

El centre educatiu de Mataró és l'Escola Pia Santa Anna, mentre que el de Sant Cugat del Vallès és el Pinar de Nuestra Señora.

El portaveu del Govern, Francesc Homs, ha apuntat que en els casos puntuals que pugui haver que afectin centres educatius concrets, “es donarà la resposta d'acord amb el Departament d'Ensenyament que s'escaigui d'acord amb la casuística que pugui haver”. En tot cas, ha remarcat que s'està més “en el pla de la identificació puntual i anecdòtica que en una situació d'ordre general”.
 
Homs ha aprofitat per denunciar “l'ofensiva contra la llengua catalana” que està portant a terme l'Estat i ha recordat que al darrere de la immersió hi ha una amplíssima majoria social i parlamentària compromesa a defensar un model que ha portat a “un nivell de cohesió social de referència”. “Els que ho critiquen ho deuen fer des del desconeixement pedagògic”, ha conclòs.