Maquiavèl·lica campanya de Dante Fachin i la seva parella per netejar la seva imatge La República
Dimarts, 15 d'Octubre de 2019 - Edició 446
La República

Maquiavèl·lica campanya de Dante Fachin i la seva parella per netejar la seva imatge

El líder de Podemos a Catalunya, Albano Dante Fachin, ha vist en el documental Tarajal, que narra la mort d'uns immigrants en intentar entrar a Ceuta pel mar després d'una actuació totalment fora de lloc de la Guardia Civil, una gran oportunitat per netejar la seva imatge i la de la seva dona davant les vinculacions que van sorgir arran de les converses entre qui va ser ministre d'interior Jorge Fernández Díaz i el president de l'Oficina Anti Frau, Daniel de Alfonso.

Redacció
Redacció 14/01/2017
Un bon documental
 
Aquesta nit, el Canal 33 emet un contundent documental que explica els fets que van passar a la platja de Tarajal a Ceuta quan la Guardia Civil espanyola va carregar amb fum i pistoles de boles de goma a un grup d'immigrants que intentava entrar a territori espanyol de nit i pel mar. Van morir 15 subsaharians. Les responsabilitats d'aquests greus fets van passar de llarg al ministre d'interior, Jorge Fernández Díaz, i el cas que anava camí a ser arxivat, s'ha reobert.
 
Una oportunitat per netejar la imatge
 
Albano Dante Fachin, cap de Podemos a Catalunya, i la seva dona Marta Sibina, diputada per la formació lila a Madrid, han vist una gran oportunitat per netejar la seva imatge atacant al popular Jorge Fernández Díaz.
 
Cal recordar que De Alfonso i Fernàndez Diaz van utilitzar informacions de la revista Cafè amb Llet de la parella de Podemos amb l'objectiu de destrossar el sistema sanitari català convertint-se en part de la conspiració de les clavegueres de l'Estat.
 
Fachin i la seva dona van fer fortuna denunciant suposats casos de corrupció a la sanitat pública catalana des de la revista Cafè amb Llet. Gràcies a això van començar les seves carreres polítiques. Un dels casos més sonats va ser el cas Bagó que, després es va saber que el director de l'Oficina Antifrau De Alfonso es vantava davant el ministre de ser al darrere: “hem fet una bona plantofada amb Ramon Bagó, els hem destrossat el sistema sanitari, els hem acusat, estem fotent-los el CTT. En fi, jo sóc espanyol, ho tinc clar, però estic en una situació que haig de ballar allà”, deia De Alfonso.

Un vídeo amb un milió de visites que la gent tanca en veure l'engany

 
Marta Sibina apareixia en un vídeo casolà (per allò que sigui més fàcil viralitzar-lo) explicant com d'important era que el seu vídeo arribés a tots els mòbils abans de les 22:55 d'avui dissabte. El vídeo està penjat al canal d'Albano Dante Fachin i molts dels que han fet clic, en adonar-se'n, tancaven immediatament. Tot i això, el vídeo ha aconseguit un milió de visites i la jugada li hauria sortit rodona a Fachin si no fos per la ràpida reacció a la xarxa.

Relacionats