Dissabte, 31 de juliol de 2021 - Edició 1101
La República

[Vídeo] Un periodista retrata Domènech en recordar-li que també presentaven un candidat home a la Mesa

Redacció | El líder de Catalunya en Comú-Podem, Xavier Domènech, ha quedat retratat aquest matí en la roda de premsa posterior al ple de constitució del Parlament. Domènech criticava la fotografia amb majoria d'homes de la mesa quan un periodista li ha recordat que Catalunya en Comú apostava, també, per un home com a candidat de la mesa en les negociacions de la setmana passada.

Redacció
Redacció 17/01/2018
Xavier Domènech ha criticat la composició de la mesa del Parlament aquest matí en roda de premsa posterior al ple. “La fotografia d'una mesa on només hi ha una dona fa mal”, ha sentenciat el líder dels comuns, que ha assegurat que això no pot tornar a passar i, per això, s'ha compromès a impulsar una reforma del reglament.
 
En el torn de preguntes, però, un periodista li ha recordat que la seva formació va presentar Joan Josep Nuet com a candidat en les negociacions de la setmana passada amb ERC. En aquest punt, Domènech, ha esquivat la pregunta per anar a tancar la porta de la sala. Finalment, en tornar al faristol i en ser repreguntat, s'ha justificat i ha reconegut que és una “reflexió col·lectiva” el fet que la composició de la mesa “no representa la societat”.