Dimecres, 4 d'agost de 2021 - Edició 1105
La República

[Vídeo] Tele5 destrossa Albert Rivera sense voler

Les televisions espanyoles que van connectar o retransmetre en algun moment la manifestació del passat 26 d'agost a Barcelona sota el lema #NoTincPor van emetre unes imatges totalment diferents de les de TV3. Alguns usuaris a les xarxes van arribar a explicar, fins i tot, que TVE1 va amagar la xiulada al rei Felipe VI. El que no té pèrdua, però, és l'entrevista de Tele5 a Albert Rivera.

Redacció
Redacció 28/08/2017
Tele5 preguntava a Albert Rivera si estava content de la unitat mostrada. El de la Garriga contestava que estava molt content que el rei Felipe VI i el Gobierno espanyol haguessin fet acte de presència i, a més, criticava a aquells catalans que havien fet mostra d'ideologia política. Unes paraules que quedaven absolutament ridícules i destrossades amb les imatges que s'estaven emetent.
 
I és que amb l'afany d'amagar les estelades, quan la cadena espanyola privada mentre entrevistava el líder de Ciudadanos, va punxar unes concretes imatges de la manifestació. En aquest cas, del grupet petit de gent que portava un dels símbols que ha usat el partit taronja a les seves campanyes electorals: un cor format per l'estanquera i la senyera i envoltat de banderes espanyoles.
 
Sobre aquestes imatges se sentia Rivera dient “cada uno se retrata pero estoy contento que sea una minoría”. Ni el Polònia ho hauria fet millor.