Dilluns, 14 de juny de 2021 - Edició 1053
La República

[Vídeo] Rivera es ‘menja’ les seves paraules i actitud fatxenda

Albert Rivera comença ara a empassar-se l’actitud fatxenda i les declaracions que menyspreaven les negociacions i el posterior acord entre formacions independentistes per trobar president durant el desembre i gener passats. El líder de Ciudadanos s’ha despenjat aquest matí amb una proposta de pacte per evitar eleccions espanyoles amb un govern encapçalat per un independent amb el suport de PP, PSOE i Ciudadanos, però sense Rajoy, Sánchez o Rivera. Una sortida de to difícil de creure i que contrasta amb la superioritat amb què parlava fa un trimestre. 

Redacció
Redacció 21/04/2016

La repetició d'eleccions podria concentrar el vot conservador al PP 

“Patètic”. Així definia el líder de Ciudadanos l’acord entre Junts pel Sí i la CUP el 9 de gener passat via Twitter. Un adjectiu que va utilitzar després de tres mesos en què la seva formació es va ‘afartar’ de demanar noves eleccions al país, cosa que ara intenta evitar de qualsevol manera. El vot conservador es podria tornar a concentrar en el PP, ja que els electors potser decideixen exercir el ‘vot útil’ per, com a mínim, assegurar un govern. 

Inés Arrimadas demanava noves eleccions catalanes el mateix 27S

De fet, la mateixa nit electoral del 27 de setembre, la cap de llista de Ciudadanos, Inés Arrimadas, ja demanava noves eleccions sense ni començar la negociació, tal com es pot escoltar en el vídeo que acompanya la peça. En el mateix ‘clip’ es pot recuperar una de les múltiples declaracions de Rivera durant l’impàs espanyol on deia que s’havien d’evitar els comicis.