Divendres, 30 de juliol de 2021 - Edició 1100
La República

[Vídeo] Richard Gere reviu l’esperit del ‘Bienvenido, Mister Marshall’ al Senat espanyol

Redacció| Recordava al 'Bienvenido, Mister Marshall' de Berlanga el 1953. Aquest dijous, el Senat espanyol va ser escenari d'una imatge que feia viatjar la imaginació cap al film costumista sobre l'Espanya més provinciana dels anys cinquanta, aquella que adorava la figura nordamericana i la perseguia en mode fan histèric. Una imatge que, actualment, és més pròpia d'un concert d'ídols adolescents que de la cambra alta de les Corts Generals espanyoles. 

 

Redacció
Redacció 15/12/2017
L'actor nord-americà Richard Gere ha revolucionat el Senat aquest dijous on, segons el 3/24, havia acudit per participar en una trobada sobre la situació de persones sense sostre. Després que ell demanés a tots els grups parlamentaris un compromís per no deixar “cap persona” al carrer, diversos senadors han aprofitat la seva visita per fer-se selfies amb l'actor.

Fins i tot ell mateix ha intentat posar ordre davant l'actitut dels polítics espanyols que, entre corredisses i crits, quasi no el deixaven marxar. Fins i tot han ignorat l'alerta per anar a votar per tal de retratar-se una vegada més amb Gere.