Dissabte, 7 de Desembre de 2019 - Edició 499
La República

[Vídeo] Quin és l’últim gra de sorra per culminar el procés segons Forcadell, Sánchez, Rufián i Baños?

La presentació del llibre 'Molts granets de sorra' de la vicepresidenta de l'ANC Liz Castro aplega a grans personalitats de l'independentisme l'endemà de la Diada. Els protagonistes expliquen en exclusiva per al directe!cat quins són els últims grans de sorra per fer possible la República catalana.

Redacció
Redacció 13/09/2016
Les frases
 
Carme Forcadell, presidenta del Parlament de Catalunya: “Complirem els terminis, les declaracions del president Puigdemont no generen cap dubte”
 
Jordi Sánchez, president de l'Assemblea Nacional Catalana: “El que toca és consolidar tots els granets de sorra que serviran per reconstruir els fonaments de la República, fan falta polítics i poble”
 
“Hi ha absoluta confiança i certesa que agafem la directa per tancar el procés ràpid i bé”
 
Antonio Baños, periodista: “Ens fa falta sorra compacta per tenir l'empenta final de la Generalitat i el Parlament per trencar la legalitat espanyola”
 
Gabriel Rufián, diputat d'ERC al Congrés dels diputats: “Anar junts en unes terceres eleccions? Crec que els espais socials i polítics que representen cadascú guanyem molt més. No ens mereixem un plebiscit continu”
 
Eduardo Reyes, diputat de Junts pel Sí al Parlament de Catalunya: “Les institucions estan llestes, l'11 de setembre vinent el gaudirem com la República catalana”
 
Antoni Castellà, diputat de Junts pel Sí al Parlament de Catalunya: “T'imagines votar l'11S el referèndum d'independència?”
 
Germà Bel, diputat de Junts pel Sí al Parlament de Catalunya: “Tots sumem per ser un gra de sorra, per a alguns de fora som un gra al…”
 
Santi Vidal, Senador d'ERC: “La Diada va ser un èxit per al consum intern, veiem la força que tenim”
 
Liz Catro, membre del Secretariat de l'Assemblea Nacional Catalana: “L'últim granet de sorra per fer la República l'aportaran els polítics”

Relacionats