Dijous, 17 de juny de 2021 - Edició 1057
La República

[Vídeo] Puigdemont toca la guitarra amb Sopa de Cabra i diu: “això sí que és una qüestió de confiança”

Carles Puigdemont ha visitat el programa de ràdio de Versió Rac1 que avui celebrava els seus 4.000 programes. Toni Clapés ha conduït un edició especial de l'espai d'humor al Teatre Coliseum de Barcelona ple de convidats i estrelles. En un moment concret, el President de Catalunya, Carles Puigdemont, ha tocat 'Camins' en directe amb una guitarra amb els Sopa de Cabra. Abans de començar, ha dit: “això sí que és una moció de confiança”

Redacció
Redacció 10/06/2016

Puigdemont toca la guitarra i ho fa be

Toni Clapés li ha demanat que toqués la guitarra i després de preguntar al públic “l'atraquem?” i que el públic, unànime, digués que sí, Puigdemont ha acceptat. S'ha penjat una guitarra al coll i ha tocat la cançó 'Camins' que comença amb un riff de guitarra que ell mateix ha interpretat. Ha tocat la cançó sencera i ho ha fet bé, demostrant els seus dots de músic fins ara desconeguts. Puigdemont ha interpretat el tema serè i amb èxit malgrat les constants desafinades (a les que malauradament ja ens té acostumats) de Gerard Quintana. De fet, només amb l'entrada, totalment fora de to, Puigdemont ha fet una mirada assassina i de sorpresa a Quintana.

Sobre l'actualitat i la CUP

També hi ha hagut moments per a xerrar sobre actualitat. Puigdemont ha dit que “El que hem d’intentar i aconseguir és allò que molts països europeus reclamen, que és que el conflicte polític de Catalunya, que és polític, es resolgui amb els mecanismes que la democràcia ha inventat i que ja s’han posat en marxa a la Unió Europea, com el cas del Regne Unit i d’Escòcia”.
 
Sobre el trencament amb la CUP, Puigdemont ha afirmat que “el president Mas ha fet una descripció impecable: hi havia un document signat que la CUP ha desobeït sota l'excusa que els pactes muten; i per tant, hem d'anar amb compte”.
 
Puigdemont també ha dit que “som un país que fa massa anys que anem darrere una pastanaga; la pastanaga s'ha acabat. L’única cosa bona de les curses de llebrers és que s'acaben; evidentment que guanyarem la cursa, l'estem guanyant”.