Diumenge, 25 de juliol de 2021 - Edició 1095
La República

[Vídeo] Més accions unionistes per eliminar dels carrers les mostres de suport als presos polítics

Redacció| Més accions contra la llibertat d'expressió des del bàndol unionista. Després que, fa uns dies, un grup d'individus es dediqués a treure els llaços grocs en suport als presos polítics que penjaven de l'Hospital Clínic -acció que van patrocinar els ultradretans de 'Somatemps'-, un ciutadà ha gravat amb el seu telèfon mòbil com una parella es dedicava a arrencar símbols per la llibertat de Jordi Sànchez, Jordi Cuixart i els consellers Joaquim Forn i Oriol Junqueras. 

Redacció
Redacció 18/12/2017

“Ets un colpista de merda” o “et tenen enganyat, imbècil” són alguns dels improperis que li han llençat al ciutadà que decideix recollir en vídeo aquestes accions. Es tracta d'un home que es dedica a desenganxar d'un fanal el paper groc que el cobreix i al qual el ciutadà que grava l'insta a “posar banderes espanyoles” en lloc de “treure les dels altres”.  

Davant això, l'home reacciona amb agressivitat i amenaça en diverses ocasions el ciutadà que grava, a la qual cosa ell reacciona retraient l'unionista que la “violència, és l'única cosa que sabeu fer”.