Diumenge, 1 d'agost de 2021 - Edició 1102
La República

[Vídeo] Les llàgrimes del pare de Cuixart després de 100 nits sense veure el seu fill

Gerard Sesé @gerardsese | Ahir dimecres Jordi Cuixart i Jordi Sánchez van complir 100 dies exactes a la presó de Soto del Real de Madrid. Els presos polítics segueixen reclosos en presó preventiva. Les activitats i mostres de suport als Jordis ha estat constants durant aquests dies. Coincidint amb aquesta trista data, una iniciativa impulsada pels amics del líder d'Òmnium va omplir de roses la casa dels familiars de Cuixart.

Redacció
Redacció 25/01/2018
Desenes de familiars i amics de Jordi Cuixart es van apropar a la casa familiar del líder sobiranista a Santa Perpètua de Mogoda (Vallès Occidental), per entregar 100 roses grogues als seus pares i traslladar-los el seu “escalf i solidaritat”.

La primera persona que va irrompre a la casa dels pares va ser Marcel Mauri, vicepresident d'Òmnium Cultural, que va explicar que l'objectiu és donar suport a la família i “convertir una vergonya democràtica en un gest de generositat i tendresa”. Les càmeres de TV3 van seguir l'acció i van poder captar les llàgrimes del pare de Cuixart. Al mateix moment, la seva mare explicava que el pare encara no l'havia pogut veure. Els dos progenitors van explicar que quan ho passen pitjor és a la nit, a l'hora d'anar a dormir. També, la mare va ensenyar el calendari on va marcant els dies que el seu fill porta a presó. 

Aquí el moment emotiu: