Dimarts, 3 d'agost de 2021 - Edició 1104
La República

[Vídeo] Les dones del PP, submises i callades sobre la paritat salarial

Gerard Sesé @gerardsese | El president d'Espanya, Mariano Rajoy, va dir fugir d'estudi ahir a una entrevista a Onda Cero sobre la desigualtat salarial entre homes i dones a l'Estat: “No ens fiquem ara en això” i va al·legar que “els governants hem de ser molt cauts a l'hora de saber quines són les nostres competències” quan, justament, fins i tot la Cosntitución espanyola defensa aquesta paritat. I… què n'opinen les diputades del PP al Congreso?

Redacció
Redacció 25/01/2018
Això és el que va intentar esbrinar una reportera de La Sexta als passadissos de la cambra baixa espanyola. Es va creuar amb un nombrós grup de dones diputades del PP i la pregunta era obligada: “què en pensen de les declaracions del seu cap, Mariano Rajoy, sobre que no vol legislar la paritat salarial entre homes i dones?”
 
La cara de circumstàncies de les conservadores era tot un poema. Fins a tal punt que, tal com es pot veure al vídeo, es van amagar, literalment, dins d'un ascensor per a evitar respondre i mantenir aquella quietud tensa. Una actitud submisa i de silenci còmplice que va en la línia del que deia el mateix president del Gobierno. Tot plegat, molt propi del segle XXI.