Diumenge, 1 d'agost de 2021 - Edició 1102
La República

[Vídeo] La carrera pública de Colau va començar amb una clamorosa mentida

Ada Colau va començar a fer-se un nom públic amb una mentida escandalosa. A qualsevol país d'arrels profundament democràtiques, aquest vídeo seria suficient per a forçar una dimissió o, si més no, una explicació solemne. El programa, ja extint, de Jaume Barbarà al Canal 33 de Televisió de Catalunya, 'Singulars', l'abril del 2011 va convidar Ada Colau com si fos una advocada i jurista.

Redacció
Redacció 12/07/2017
Jaume Barbarà va iniciar el seu programa presentant els seus convidats i va definir la professió d'Ada Colau com “d'advocada”. I ho va fer, a més a més, amb la comú de cos present allà davant. De fet, hi ha un contraplà d'ella escoltant just després que es digui que és advocada i calla maquiavèl·licament. Tan tranquil·la, exposa uns gràfics com si fos una advocada experta en habitatge quan només era portaveu de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca. A més, durant el programa hi apareixen uns subtítols que la defineixen com a “jurista”.
Una mostra més que la tàctica de Colau ha estat la d'aparèixer als mitjans a tota cosa i es confirma que la seva carrera política no només ha estat plena de contradiccions i flagrants mentides sinó que va inicar la seva aparició a l'opinió pública falsificant el seu currículum. 
 
Cal recordar que Ada Colau no té cap carrera acabada i que va fer signatures de filosofia a la UB, que va abandonar quan li faltaven 30 crèdits per “motius econòmics”.