Diumenge, 20 de juny de 2021 - Edició 1060
La República

[Vídeo] L’himne merengue del PP, capaç de fer esclatar la xarxa i fer petar de riure el corresponsal de TV3

El cap de campanya del PP, Jorge Moragas, va presentar aquest dilluns a al tarda en roda de premsa alguns dels aspectes de la precampanya i campanya que el partit popular durà a terme en les pròximes setmanes sota el lema #aFavor. En acabar l'acte, per sorpresa de tots els allà presents, va presentar la nova versió de l'himne del partit popular per a les eleccions del 26-J.

Redacció
Redacció 07/06/2016
Moragas, cap del Gabinet de Presidència del govern espanyol, va afirmar que van estar pensant a versionar l'himne del PP com altres vegades ho han fet, aquest cop a l'estil 'latino'. Va explicar que el dubte era si fer un reggaeton o un merengue. Finalment es va imposar la segona opció. En acabar l'acte, la versió va començar a sonar.
 
La cara de circumstàncies dels periodistes allà presents va anar agreujant-se com més avançava la cançó. Una versió feta amb instruments midi (llibreries de so, instruments falsos) ressonava a a la sala davant l'estufeacció de la premsa. 
 
Les xarxes no van tardar ni un segon a començar a mofar-se de manera bèstia i sense miraments amb aquesta aberració musical. Des de modificar la cançó, a intercalar imatges de gent ballant i, fins i tot, el Gran Wyoming li va dedicar tota una secció a El Intermedio.

Josep Capella, de TV3, es trenca de riure
 
Tal com es pot observar al vídeo, a partir del minut 0:46, el formal, assenyat,  reposat i circumspecte periodista de TV3 enviat a Madrid, Josep Capella, a la part superior dreta, no pot aguantar el riure i amaga la seva riallada amb la mà mentre comenta quelcom a un company que es troba a la seva esquerra.