Dimecres, 28 de juliol de 2021 - Edició 1097
La República

[Vídeo] El Major engega una periodista que li retreu que no contesti en castellà

El Major dels Mossos, Josep Lluís Trapero, que és la cara més visible davant dels mitjans de comunicació i que aporta les últimes informacions de les investigacions del cos policial sobre els atemptats de Les Rambles i Cambrils. En un moment d'una roda de premsa, quan responia preguntes, ha enviat a pastar fang una periodista que li retreia que no contestés en castellà.

Redacció
Redacció 21/08/2017
Bueno, pos molt bé, pos adiós
 
La paciència del Major dels Mossos, Josep Lluís Trapero ha arribat al seu límit avui en una roda de premsa. I és comprensible perquè el Major ha de repetir constantment les seves respostes al castellà. I no li ha agradat que una periodista li exigís que contestés en castellà. El Major li ha explicat que “quan em pregunten en català responc en català” per acabar dient-li: “sinó, doncs bueno, pos molt bé, pos adiós”. El conseller d'interior, Joaquim Forn, ha especificat que no hi ha problema en contestar en castellà després de fer-ho en català. 

La frase de Trapero ha fet tanta fortuna a la xarxa que, fins i tot, s'ha dissenyat una samarreta amb la seva cara i la seva frase.