Diumenge, 1 d'agost de 2021 - Edició 1101
La República

[Vídeo] El Barça segueix la seva croada contra TV3: el deixa sense entrevistes

Ahir a la nit es va jugar l'anada de la Super Copa d'Espanya al Camp Nou. El Barça va donar una imatge feble contra l'etern rival i va perdre per 1 a 3. El neguit entre els culers s'ha intensificat davant del joc mostrat i evidenciant que la plantilla no és suficient. Malgrat això, la junta del Barça té clar que les represàlies contra TV3 passen per davant i ahir va tornar a castigar la televisió nacional.

Redacció
Redacció 14/08/2017
Una investigació de TV3 va destapar les irregularitats en la gestió del Seient Lliure del Barça, l'anomenada Vip Experience convertia entrades simples en localitats prèmium sense que el soci ho sabés ni el Barça en repartís el benefici. L'enrabiada que van provocar aquestes informacions a can Barça han malmès la relació del club amb la televisió del Principat.
 
Cap jugador atenent TV3
 
El programa de TV3 d'anàlisi del post partit, 'El Vestidor' no va poder entrevistar cap jugador a la sortida de les instal·lacions del Camp Nou. De fet, el mateix Jordi Grau, que tenia el set desplegat per a fer les entrevistes en directe, va explicar que Andrés Iniesta va atendre els altres mitjans menys TV3 i va anunciar que cap altre en faria declaracions.
 
TV3 sense el Gamper
 
La primera gran represàlia va ser que la junta de Josep Maria Bartomeu va decidir no cedir els drets del trofeu Joan Gamper a TV3 i només es va poder veure per Antena3 en castellà o a la complicada de sintonitzar Barça TV.