Dimecres, 4 d'agost de 2021 - Edició 1105
La República

[Vídeo] Creix la dèria de l’Estat: Zoido envia la seva policia a inspeccionar les clavegueres al voltant del Parlament

Redacció| Sembla una escena de pel·lícula d'acció, però és la pura realitat. El ministre de l’Interior, Juan Ignacio Zoido, ha enviat la seva policia a inspeccionar les clavegueres del parc de la Ciutadella, al voltant del Parlament, en l'operació muntada per l'Estat espanyol per evitar la investidura de Carles Puigdemont. L'obsessió i la paranoias'ha transformat en fets: més controls a les fronteres, registres al petit aeròdrom de Sant Fruitós de Bages, visites al clavegueram… Tot per evitar que Carles Puigdemont torni a Catalunya de cara al 30 de gener. 

Redacció
Redacció 24/01/2018
L'objectiu d'aquesta darrera acció seria controlar que el president no pugui accedir al Parlament per aquest conducte per assistir a la sessió d'investidura. De fet, ja fa uns dies que la presència de la policia espanyola al voltant de l'edifici s'ha incrementat.  
 
I és que, tot i que  Zoido ha volgut mantenir en secret el dispositiu policial per detenir Carles Puigdemont en la seva hipotètica entrada a Catalunya, el Gobierno ha deixat clar que el buscaran per terra mar i aire. Com deia, ahir, ell mateix “fins i tot als maleters dels cotxes”.