Dimarts, 27 de juliol de 2021 - Edició 1096
La República

[Vídeo] Colau es prepara per regnar Espanya: “No sóc independentista”

Ada Colau, l'alcaldessa de Barcelona, ha estat entrevistada aquest matí al programa espanyol d'Antena3 Espejo Público per parlar sobre l'actualitat política i especialment de situació a la ciutat comtal en vers el turisme i la turismefòbia. Al final de l'entrevista, però, com no podia ser d'una altra manera, el periodista ultra unionista i director de La Razón, Francisco Marhuenda, ha fet la pregunta clau que, per fi, Colau ha respost sense embuts. 

Redacció
Redacció 09/08/2017
Preparar el terreny a Espanya
 
Ada Colau té molt clar en les seves intervencions a quin públic es dirigeix. Dins de la seva coherència estètica en el discurs, carregat de frases subordinades i adjectius que fan perdre el fil i que embolcallen un contingut del tot minso, matisa en funció de qui té al davant. Aquest cop, a una televisió espanyola i per tota Espanya, Ada Colau ha trencat l'ambigüitat dels comuns i ha repetit: “no sóc independentista ni ho he estat mai”. A més, assegurava que si va votar 'Sí i Sí' a la consulta del 9N va ser només com a protesta davant del bloqueig del PP.
 
Unes declaracions que segur que han agradat a molts dels espectadors que la veien a través de la petita pantalla. L'alcaldessa de Barcelona, que va jurar i perjurar que mai no es dedicaria a la política, té aspiracions d'arribar a governar Espanya i fets com aquest ho demostren.