Dimecres, 16 de juny de 2021 - Edició 1056
La República

[Vídeo] CDC Barcelona denuncia l’any de “run run” i de “mal govern” de Colau a Barcelona

“Un any de ‘canvi’ a Barcelona”, és el títol que precedeix el vídeo de 55 segons on CDC Barcelona fa una denúncia força dura de les política contradictòria que ha dut a terme l’alcaldessa Ada Colau a ritme del “run run” amb el qual BComú va triomfar a les xarxes socials en campanya electoral.

 

Redacció
Redacció 30/05/2016

Conferència de Xavier Trias i Joaquim Forn, blanç d'un any d'Ada Colau

“Barcelona perd oportunitats” el nom de la conferència que faran Trias i Forn aquest dimecres, 1 de juny a les 19:00 h. a l'espai Francesca Bonnemaison a Barcelona

El run run

Amb el fil conductor de la mateixa Ada Colau cantant el “run run” que va circular tant per tot arreu en campanya electoral el darrer any, el partit que lidera Xavier Trias a Barcelona carrega amb duresa contra les polítiques que ha dut a terme Barcelona en Comú durant aquest primer any de mandat, i les ha contraposat als mateixos missatges que el partit de Colau predicava fins que va entrar a l’alcaldia.

De Can Vies al silenci de Gràcia

“De la capital del turisme… a la capital dels manters”. Aquest és l’estil d’un vídeo que denuncia la superioritat moral amb què es va presentar l’actual alcaldessa al càrrec, i com ha acabat tot. Sempre amb la música de fons de Colau cantant el famós “run run”, van apareixent imatges que recorden amb els següents subtítols: “De recordant Can Vies… a oblidar-se de Gràcia”, o “De voler canviar la ciutat… a degradar-la”.

La contractació a dit

En aquesta denúncia moral, Convergència posa en relleu el fitxatge de la parella de Colau com a assessor a l’Ajuntament, la contractació de la parella de Pisarello “a dit”, acompanyada de més missatges com “De criticar la casta… a col·locar la parella!”. En el vídeo fins i tot rep l’estil ‘vanitós’ de Colau quan comparen la seva etapa de “V” de vivenda, amb la de “V” DE Vanity Fair, amb les imatges del reportatge que va concedir a aquesta revista.

El pacte amb “la màfia”

CDC deixa com a tracta final del vídeo la contractació de les empreses dels poderosos, com les de Florentino Pérez, i per acabar el pacte amb el PSC “De titllar-los de “màfia”… a pactar-hi”. El vídeo acaba amb l’eslògan “1 any de run run”, “#1anydemalgovern”.