Divendres, 23 de juliol de 2021 - Edició 1093
La República

[Vídeo] Carrizosa penja el telèfon a TV3 quan Albà li recorda les agressions de Cs a gent de la CUP

Gerard Sesé @gerardsese | Durant la taula de debat del programa 'Tarda Oberta' de TV3, s'ha donat pas via telèfon a Carlos Carrizosa, de Ciudadanos, que ha aprofitat estar en antena per a denunciar un tuit humorístic de Toni Albà. L'actor ha entrat també al debat en directe via telèfon i aquest fet ha incomodat profundament el polític unionista, que llavors ha amenaçat diverses vegades que penjaria el telèfon.

Redacció
Redacció 13/12/2017
Només parlaré del meu programa electoral
 
Quan Carriosa ha vist que ningú del programa li comprava el discurs sobre el tuit d'Albà, ha amenaçat en penjar si a partir d'aquell moment no es canviava el tema de debat. De fet, ha assegurat que “si no es parla del programa electoral del meu partit, els hauré de deixar”, ja que estava al cotxe direcció a Manresa a fer un acte de campanya.
 
Llavors, després de la insistència de la presentadora, ha deixat parlar Toni Albà. Aquest, li ha recordat que “ja que va a Manresa, estaria bé que parlés de l'agressió que va patir gent de la CUP al Pont de Vilomara (al sud de Manresa)”. Llavors, Carrizosa, sense deixar parlar ningú, s'ha acomiadat i ha penjat el telèfon deixant plantats als tertulians, Albà i la presentadora.