Divendres, 18 de juny de 2021 - Edició 1058
La República

[Vídeo] ‘La Embajada’ d’Antena 3: “El cava para los catalufos separatistas”

La sèrie d'Antena 3 produïa per A3Media 'La Embajada' i protagonitzada per l'actriu Belen Rueda, durant el capítol emès ara fa dues nits, va enviar un missatge clar a Catalunya. Un empresari corrupte, el dolent de la sèrie, interpretat per Carles Bardem, en una trobada amb un altre personatge, destapava una ampolla de xampany tot dient: “el cava para los catalufos independentistas”.

Redacció
Redacció 26/05/2016
El personatge Paco Cadenes, l'empresari corrupte i sense escrúpols interpretat per Carlos Bardem deixa caure sense més una improperi cap a Catalunya i els catalans: “el Cava, para los catalufos separatistas”, i acabava brindant amb xampany francès.
La frase en qüestió la va dir quan es disposava a brindar amb Eduardo, personatge encarnat per Raúl Arévalo, per celebrar que li havien concedit el contracte per fer-se càrrec del tren d'alta velocitat.
 
En l'escena, que va tenir lloc en una casa, també van participar Amaia Salamanca i Cecilia Gessa, exactriu porno i precisament parella de Carlos Bardem tant en la ficció com en la vida real.