Dilluns, 26 de juliol de 2021 - Edició 1096
La República

Vidal-Quadras: ‘M’encantaria venir a Catalunya a millorar aquesta societat’

L’eurodiputat del PP Alejo Vidal-Quadras ha confessat avui que ‘pateixo molt per coses que passen a Catalunya’, perquè la societat d’aquest país ‘se ha aldenizado, ensimismado‘. És aquest patiment de Brussel·les estant el que l’ha empès a afirmar, durant una conferència avui al Nueva Economía Fórum de Barcelona, que ‘m’encantaria venir aquí a millorar aquesta societat. Si els meus companys del PP em troben un forat perquè pugui col·locar el meu gra de sorra, així ho faré’. Tot amb tot, ha confessat que ‘de moment no hi ha cap pla perquè torni a la política nacional ni catalana a curt o mitjà termini. De moment, continuaré a Brussel·les’.

Redacció
Redacció 10/06/2010

Vidal-Quadras s’ha mostrat horroritzat perquè ara la societat catalana ‘ha caído en manos de eso‘ -sense estendre’s en concretar què era ‘eso‘-, mentre que abans era una societat ‘oberta al món’.

Totes aquestes reflexions les ha exterioritzat després d’una extensa conferència sobre política energètica espanyola i europea, en què ha deixat ben clar que, ‘també en política energètica, Espanya és el problema i Europa, la solució’.