Diumenge, 1 d'agost de 2021 - Edició 1101
La República

Vicent Sanchis deixa la direcció del diari Avui

Vicent Sanchis deixarà la direcció del diari Avui en els pròxims dies, segons ha confirmat ell mateix, i el substituirà Xavier Bosch, que fins fa poc conduïa l’espai matinal a RAC1. Sanchis dirigia el diari Avui des del 1996 i és el degà dels directors dels diaris de Barcelona. El periodista valencià seguirà col·laborant amb la capçalera tot i que està treballant en un nou projecte periodístic, encara incipient, per tirar endavant amb un grup d’empresaris un diari en català. Durant la seva etapa com a director el diari ha viscut un redisseny, ha renovat el seu model i, sobretot, ha passat per un canvi de titularitat amb l’adquisició de la capçalera pel grup Godó i el grup Planeta, que tenen cadascun el 40% de la propietat, i l’Institut català de Finances (20%). La seva sortida de la direcció del diari es farà oficial la setmana vinent.

Redacció
Redacció 26/10/2007

Vicent Sanchis (València, 1961) és llicenciat en Ciències de la informació per la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha estat redactor i director de la revista El Temps, director de la revista Setze, director del diari El Observador i guionista i director de diversos programes televisius. També és professor de la Facultat de ciències de Comunicació de la Universitat Ramon Llull.

Xavier Bosch (Barcelona, 1967) és llicenciat en Ciències de la Comunicació per la UAB, ha treballat en diversos mitjans de comunicació de TV, ràdio i premsa. En la darrera etapa ha treballat a RAC1, l’emissora del grup Godó, on va presentar el programa esportiu cafè Baviera, d’on va passar després a conduir el programa matinal.