Divendres, 25 de juny de 2021 - Edició 1065
La República

Via lliure judicial perquè el govern valencià tanqui el repetidor de TV3 a Castelló

Francisco Camps no se’n cansa i segueix amb les intencions de tancar TV3 al País Valencià. Ara té l’aval del Jutjat del Contenciós Administratiu de Castelló, que ha autoritzat la Generalitat valenciana a precintar les instal·lacions que allotgen el repetidor de Televisió de Catalunya al cim del Bartolo. ACPV ha fet una crida a totes les persones i entitats que han donat suport al manteniment de les emissions de TV3 al País Valencià per manifestar-se en cas d’un tancament.

Redacció
Redacció 03/07/2007

La batalla continua. El govern valencià segueix amb les intencions de tancar TV3 al País Valencià a pesar que el conseller Tresserras intenta buscar acords i solucions. Ara el Jutjat del Contenciós Administratiu de Castelló ha autoritzat la Generalitat valenciana a precintar les instal·lacions que allotgen el repetidor de Televisió de Catalunya al cim del Bartolo.

Acció Cultural del País Valencià (ACPV) diu que aquesta resolució permetrà que el govern valencià entri als terrenys de l’entitat per a cessar d’aquesta manera les emissions de TV3, Canal 33, el 3/24 i el 300 per la TDT a la zona. ACPV ha volgut emfatitzar que el govern valencià té capacitat de decidir; és a dir, pot fer ús d’aquesta autorització judicial o contràriament també pot no utilitzar-la, ja que no té cap obligació d’execució.

Repetició de la jugada

Vist el perill existent que es tanqui l’emissió de TV3,  ACPV ha fet una crida a totes les persones i entitats que han donat suport al manteniment de les emissions de TV3 al País Valencià a fer el que ja es va fer a la Carrasqueta: manifestar-se davant el repetidor del cim Bartolo en cas que la Generalitat valenciana procedís a fer efectiu l’ordre de tancament. L’entitat ha anunciat que faria pública l’hora i el dia de la convocatòria tan aviat com els fos comunicada la intenció d’executar la clausura. A més, també ha demanat el pronunciament oficial i públic de l’Ajuntament de Castelló de la Plana sobre el tema, ja que “encara no s’ha posicionat”, tot i que els representants del partit que governa la ciutat van encapçalar la manifestació contra el tancament de TV3 del passat mes d’abril.