Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Veritats sobre el Madrid

|

- Publicitat -

Tothom una mica informat coneix quina mena de club de futbol és el Reial Madrid. Tothom menys els mateixos madridistes, és clar, que s’entesten a negar el que per altra banda és obvi: que el Madrid era el club del règim i que els seus suposats èxits esportius van ser gràcies a 35 anys de tupinades.

El darrer en expressar-se en aquesta línia ha estat l’entrenador del Manchester United, Sir Alex Ferguson, a qui no va agradar que el Madrid temptés el seu extrem Cristiano Ronaldo amb les habituals estratègies xulesques. Tothom deu recordar el culebrot de l’estiu passat, quan Calderón i companyia van oferir l’oro i el moro al jove futbolista portugués i aquest va perdre el cap per vestir-se de blanc.

Publicitat

En una entrevista recent, Ferguson s’ha referit a les preferències del dictador espanyol, assegurant que el Madrid era ‘el club de Franco’, i ha recordat als madridistes que els temps han canviat, i que ja estem lluny d’aquells temps on ‘podien aconseguir tot el que es proposessin abans que la democràcia arribés a Espanya’. De vegades han de venir de fora per recordar als madridistes que les grans gestes del seu club van ser cosa de mèrits extraesportius.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut