Divendres, 18 de juny de 2021 - Edició 1058
La República

Verges desobeirà l’Audiència Nacional

Verges se suma a la llista de municipis investigats per l'Audiència Nacional per donar suport a la desconnexió. L'alcalde, Ignasi Sabater (CUP), es reunirà amb l'oposició per consensuar una posició però aposta per la desobediència.

 

Redacció
Redacció 04/04/2016

ACN Verges .- L'Audiència Nacional també investiga Verges (Baix Empordà) per donar suport a la resolució de desconnexió del Parlament. L'ajuntament ha rebut aquest dilluns un requeriment del tribunal on se li demana que enviï tota la informació referent a l'acord de ple del passat 22 de novembre, quan el consistori va aprovar per unanimitat una moció de suport a la resolució rupturista. 

L'alcalde, Ignasi Sabater (CUP), ha convocat una reunió aquest vespre amb els grups de l'oposició (CiU i ERC) per consensuar una posició, però aposta per desobeir i no enviar cap informació com ja han fet altres consistoris governats per la CUP com Celrà i Viladamat. L'ajuntament també preparar per dijous una concentració de rebuig. Verges se suma la llista de municipis d'arreu de Catalunya investigats per l'Audiència Nacional, entre els quals hi ha Celrà, Viladamat i Girona.