Divendres, 25 de juny de 2021 - Edició 1065
La República

Venc medalla d’or de Barcelona 92

“MEDALLA OLÍMPICA BARCELONA 92: Venc medalla olímpica d’or guanyada per Alejandro Puerto a Barcelona 92 en la modalitat de Lluita Lliure. En perfecte estat, venda directa del medallista.” Aquest era […]

Redacció
Redacció 06/06/2008

“MEDALLA OLÍMPICA BARCELONA 92: Venc medalla olímpica d’or guanyada per Alejandro Puerto a Barcelona 92 en la modalitat de Lluita Lliure. En perfecte estat, venda directa del medallista.”

Aquest era un anunci publicat a Internet fa ja dos anys. A l’anunci, com a forma de contacte s’adjuntaven un e-mail i un número de mòbil. El mateix anunci apareixia en diverses webs especialitzades en compra-venda d’articles de segona mà, i pot trobar-se fàcilment a dia d’avui, encara que va ser publicat al 2006, pel que sembla des de Múrcia… L’anunci semblava creïble, Alejandro Puerto Díaz és un lluitador cubà que va guanyar l’or a Barcelona en la categoria de 52-57 kg. de lluita lliure, les biografies cubanes oficials que es poden consultar en la xarxa ens parlen d’ell fins a la seva retirada després de Atlanta 96 amb 32 anys (ara tindrà 43-44).

Per diferents blocs, hi ha gent que explica que ha intentat contactar amb el tal Puerto i no hi ha hagut sort, ni per mòbil ni per e-mail.

Així… s’ha creat un misteri cibernètic. Serà certa aquesta venda? Què ha portat a l’esportista cubà a vendre’s la medalla? Per on para el senyor Puerto? Tot un misteri…

Aquí el teniu en ple combat. És l’atleta de que ensenya la cara.