Dijous, 17 de juny de 2021 - Edició 1057
La República

València optarà a acollir la final de la Lliga de Campions del 2011

El València CF serà el representant de l’Estat Espanyol per a acollir la final de la Lliga de Campions de l’any 2011, segons ha informat el president de la institució, Juan Bautista Soler, durant la XIII Convenció de les Penyes valencianes. “El València i el nou estadi seran els representants del futbol de l’Estat per a optar acollir la final de la ‘Champions’ de l’any 2011”, ha assegurat als seguidors del club, en declaracions divulgades a través de la pàgina web del club.

Redacció
Redacció 16/07/2007

El president del València CF, Bautista Soler també ha avançat que han començat els tràmits per al nou estadi de l’equip, avalats per l’alcaldessa de la ciutat, Rita Barberá.

Soler ha manifestat l’agraïment a l’afició pel suport atorgat durant la temporada passada i ha expressat la confiança que la propera temporada l’equip aconsegueixi l’objectiu principal, el títol de Lliga.

“Tinc la satisfacció de dirigir-me a tots vosaltres perquè sou el cor del València CF. Aquest ha estat un any que desgraciadament per les lesions no hem pogut fer més de tot el que podem donar, però a partir d’ara comença una altra etapa per a fitxar els millors jugadors, i on hi ha un treball de direcció esportiu i part tècnica perquè gaudim”, ha dit.

Baptista ha demanat valorar el planter, amb equips com el juvenil i el València CF – Mestalla, que han recolzat l’equip de primera divisió.